Wij zetten uw LaTeX bestand graag over!
Van LaTeX naar ePUB voor maar € 99,-

Van LaTeX naar ePUB

Ervaring

Bij Johannes van Kessel Publishing hebben we ruime ervaring met het overzetten van fysieke boeken naar eBoeken. Met name wanneer u een boek heeft waarvan de brontekst in Word of LaTeX is geschreven bent u bij ons aan het goede adres.

Johannes van Kessel Publishing brengt al zijn titels ook als eBoek uit. We hechten er groot belang aan dat onze boeken voor het publiek makkelijk toegankelijk zijn en blijven. Daarom investeren we in de mogelijkheden die het eBoek biedt, waaronder het voor korte tijd online huren van het eBoek.
Hiernaast kunt u daarvan enkele voorbeelden bekijken.

Omdat de uitgeverij naast fictie ook wetenschappelijke uitgaven in zijn fonds heeft, werd al van begin af aan gekozen voor LaTeX als formaat voor de brontekst. De conversie van LaTeX naar ePUB is uiterst betrouwbaar en vereist geen handmatige aanpassingen aan het resultaat file. Het resultaat wordt wel handmatig uitgebreid getest zowel op de eReader als op de iPad/iPhone.

Goedkoop

Het overzetten van Word of LaTeX naar ePUB formaat hoeft niet ingewikkeld te zijn, het hoeft niet lang te duren en hoeft daarom ook niet veel te kosten. Standaard tarief voor het overzetten vanuit Word of LaTeX is € 99,- voor een boek van 250 bladzijden. Wanneer u via ons ook een ISBN nummer wilt aanvragen, komt daar nog € 10,- bij.

Andere bijkomende kosten zijn: aantal bladzijden en afbeeldingen en tabellen in de tekst. Omdat de procedure op LaTeX gebaseerd is, leveren formules geen extra problemen of kosten op. Hiernaast ziet u enkele rekenvoorbeelden.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het overzetten naar ePUB blijft mensenwerk, daarom willen we graag per geval een offerte uitbrengen. U kunt eenvoudig het onderstaande formulier invullen en insturen. Daarin geeft u aan om wat voor document het gaat (bronformaat: Word of LaTeX), en verdere bijzonderhenden (Aantal bladzijden? Zitten er plaatjes in? Formules? Tabellen?). Wij brengen dan een offerte uit.

Wanneer u ons liever direct wilt aanspreken, bijvoorbeeld omdat u meer dan één boek wilt laten omzetten of omdat uw boeken een ander bronformaat hebben, kunt u ons ook direct emailen: ePubConversie@jvank.nl of bellen: 06 37175256 (Jeroen Arian).

Pas wanneer u met ons aanbod accoord gaat, kunt u uw bestanden zenden. Het spreekt vanzelf dat we uiterst zorvuldig omgaan met het materiaal dat u aanlevert. Uw files worden een vooraf overeengekomen periode bewaard en daarna vernietigd.

Uw boek blijft rustig op de digiitale boekenplank
Uw boek op de digitale boekenplank

eBoekenkast

Wie schrijft die blijft, want als alle gedrukte exemplaren verdwenen zijn blijft uw eBoek rustig in de eBoekenkast wachten tot een geïntereseerde lezer het openslaat.


Prijsindicatie

Webdesign Jeroen Arian - Copyright JvK Conversion 2013

Laatste wijziging: 28-10-2013